REDIGERINGSVERKTØYET / GOOGE MAPS

Google Maps

Rotary template inneholder Google Maps funksjonaliteten hvor man kan markere hvor klubben befinner seg.

1. Gå til Klubben side i menyen. Der finner du kartet. For å redigere den, dra over med musen og klikk Edit Map.

2. Location Finder vindu dukker opp og her kan du skrive inn stedsnavn under Search. Google kart finner stedet automatisk. Du kan også skrive en kort beskrivelse under description. Klikk Save for å lagre.