Velkommen til rotary supportweb

i de nærmeste ukene vil menylinjen og innholdet fornyes.

Rotary vil med ny webløsning også sette fokus på å utvikle egen kompetanse på webløsninger, support og brukerstøtte.

Vi vil derfor jobbe aktivt med å legge ut informasjon på disse websidene slik at brukere av våre webløsningner enklere kan få hjelp!

Nyheter

Webmasters presentasjon på Gardermoen 2.2.19

1. februar 2019

Webmasters presentasjon på Gardermoen 2.2.19

Her kn du se presentasjonen av IT-forum sitt tilbud til distrikter og klubber.

29. november 2016

Rotary Nyheter - RSS feed funksjonalitet

Rotary websidemal har fått en ny RSS funksjonalitet i tre nivåer.
RSS nyheter inneholder nyheter fra RI, nyheter fra Norfo og nyheter
fra Distrikter.
Her kan du lese mer om saken.

30. juni 2015

Breadcrumbs funksjonalitet på Rotary webløsning

Nå støtter vi brødsmuler på Rotary webløsning. Du kan lese mer om saken her.

Hva om man benytter flere Appsco.com kontoer

10. juni 2015

Hva om man benytter flere Appsco.com kontoer

Om du er CICO i din klubb eller DICO i ditt distrikt, benytter du sikkert flere kontoer på Appsco - pesonlig medlems konto og klubbens eller distriktets konto. Her kan du lese mer om det.

Nå støtter vi Google AdWords!

3. juni 2015

Nå støtter vi Google AdWords!

Rotary webløsning støtter nå også Google AdWords ved siden av Google Analytics og Stat Counter. Her kan du lese mer om den nye funksjonaliteten.

Kopiering fra gammel løsning

14. mai 2015

Kopiering fra gammel løsning

Litt mer om kopiering og lagring av bilder fra den gamle løsningen.