En enkel brukerveiledning på hvordan du logger deg på de forskjellige Rotary-systemene

Her finner du brukerveiledningen

Sjekkliste om du ikke får logget inn:

1. Bruker du den epostadressen som er registrert i Mnet som brukernavn?
  2. Har du bedt om nytt passord til Mnet med knappen [Forgot password]?
  3. Fikk du anledning til å sette nytt passord via en mail fra Appsco?
    Passordet må ha minst 8 karakterer, bokstaver, tall og spesialtegn.
    Hvis du aldri fikk noen epost fra Appsco, er det noe feil med epost adressen din i Mnet. Sjekk med sektretær.
  4. Kommer du inn ved å gå direkte til tjenesten?
    Gå direkte til nettadressen medlemsnett.rotary.no. Du skal da bli spurt om pålogging og hvis den er riktig går du direkte til Mnet uten å gå via Appsco.  Hvis dette fungerer er det en sync feil mellom Mnet og Appsco. Varsle DICO.