NYE WEBSIDER / HVA MED INFORMASJON FRA GAMLE SIDER

Hva med informasjon fra våre gamle websider?

Våre nye systemer er bygget med en ny teknologi. All informasjon fra andre / gamle websider må derfor flyttes manuelt.
Det er flere årsaker til dette, men primært handler det om forskjellene mellom ny og gammel teknologi.

Hvordan kopierer jeg over innholdet?

1. For å kopiere tekst fra gamle siden, må du først markere tekst som kopieres. Du kan bruke høyreklikk og så Kopier eller bare
trykk på Ctrl + C for å kopiere.

2. Gå til din ny nettside og velg et sted hvor du ønsker å kopiere tekst og klikk. Redigeringsverktøylinje skal dukke opp.
Klikk på Plain Text Paste ikonen som på bildet.

3.  Plain Text Paste vindu skal dukke opp. Trykk Ctrl+V for å lime inn tekst for PC eller Cmd+V for Mac .

4. Teksten er nå kopiert som vanlig tekst, uten lenker eller bilder.

5. Om du ønsker å kopiere tekst som består av lenker originalt, er prosessen det samme. Du må først markere tekst/inhhold
 som du ønsker å kopiere, finne et sted hvor du ønsker å lime den inn og klikke på Plain Text Paste
knappen i Redigeringsverktøylinjen.

6. Innholdet blir kopiert, men som vanlig tekst uten lenker og formattering.