HJEMMESIDER / REDIGERING / SOSIALE MEDIER / HVORDAN DELE ARTIKLER I SOSIALE MEDIER

Hvordan dele artikler i sosiale medier

I Mosaic kan du også dele artikler i sosiale medier. AddThis verktøy gir deg mulighet å dele alt det du ønsker i sosiale medier. Under artiklene finner du knappene for forskjellige sosiale medier. Ved å klikke på for eksempel Twitter, deler du artikelen på din Twitter konto.