REDIGERINGSVERKTØYET / HVORDAN STARTE REDIGERINGSVERKTØYET? / HVORDAN EDITERE BILDER OG SETTE LENKE

hvordan editere bilder, sette lenke og lignende

Hva kan man gjøre med bilder?

- Sette Alternativ tekst (Dette forteller søkemotorene hva bildet inneholder)
- Sette Lenke
- Endre Størrelse
- Plassering
- Marger

hvordan går jeg frem?

1. Klikk på redigerbar felt. Når du drar musen over bildet, dukker to knapper opp - slett bildet og bildeinstillinger knappen. For å endre bildeinstillinger klikk på  blyant ikonen.

2. I Image Settings Manager kan du endre titelen, bildebeskrivelse, størrelse på bildet, legge inn marger og justere bildet.

3. Du kan også sette opp lenke slik at når man klikker på bildet,  blir man videresendt til en annen webside. Klikk på Set og så velg om bildet skal lenkes til et dokument, e-post, underside eller ekstern webside. Hvis du ønsker å skrive inn lenke til en annen webside husk å skrive den med http://  som http://rotary.no. For å slette lenken klikk på Remove.

4. Klikk update når du er ferdig med endringene.