HJEMMESIDER / HVORDAN ENDRE PASSORD

Hvordan endre passord


1. For å tilbakestille passordet ditt, gå til  Account Settings/Kontoinnstillinger, og deretter Security/Sikkerhet. 



2.  Skriv inn ditt gamle passord deretter skriv inn det nye passordet to ganger. Passordet må ha minst 8 tegn som inneholder minst en liten bokstav, en stor bokstav, og ett tall. Klikk Save/Lagre. Nå er passordet ditt endret. 



Sosiale lenker

behov for hjelp?

Rotary skal selv håndtere support i egen organisasjon organisert slik: 
1. linje - Cico i din klubb
2. Linje - Dico i ditt distrikt
3. Linje Webmaster
Send en e-post til Webmaster

Les mer


Relevante lenker

Rotary RSS

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...