HJEMMESIDER / REDIGERING / HVORDAN STARTE REDIGERINGSVERKTØYET? / HVORDAN ENDRE TEKSTENS FARGE OG STØRRELSE

Hvordan endre tekstens farge og størrelse

Denne løsningen er svært enkel i bruk - hovedregelen er at du klikker på området du ønsker å redigere i.
Når du klikker i en seksjon vil du aktivere redigering og du kan endre tekstfarge og størrelsen gjennom verktøy linje.

1.       For å redigere tekstfarge, trenger du bare å klikke på .  «Change text color» - ikonen i verktøylinjen.

2.       Da trenger du bare velge fargen

1.       For å redigere tekststørrelsen, trenger du bare å klikke på «Font form» - ikonen i verktøylinjen og velge størrelsen på tekst.