HJEMMESIDER / HVORDAN FOREGÅR BYTTET FRA GAMMEL TIL NY LØSNING?

Hvordan foregår byttet fra gammel til ny løsning?

Rotaryklubbene har i dag en URL som er klubbnavn.rotary.no , og dette kan anses å være den faktisk nettadressen til klubben.
Når man nå skal gjøre arbeidet med å legge inn innholdet på de nye sidene vil man jobbe på en URL som kan ansees å være en demo - URL. Adressen er klubbnavn.mysiteshop.com - all informasjon legges inn på denne siden.

Når så du mener at websiden er klar for lansering, er det bare å gi oss beskjed på support@rotary.no og vil vi endre klubbnavn.rotary.no til å peke på klubbnavn.mysiteshop.com