REDIGERINGSVERKTØYET / HVORDAN GJØRE INNHOLD PASSORDBESKYTTET

hvordan gjøre innhold passordbeskyttet

Denne løsningen gir deg mulighet å gjøre noen innhold passordbeskyttet. Dette ordnes enkelt via Pages Manager.

1. Klikk Pages i menyen til venstre. Så klikk Add Page/Legg til side og skriv inn titelen, velg Page Template/Sidemal - f.eks. Basic og marker både Protected og Published/Publisert under Page Visibility/Sidesynlighet. Til slutt klikk Save. På denne måten kan du øgså endre eksisterende sider og gjøre dem fra publiserte til passordbeskyttet område - det er bare å markere bestemt side med Protected.

2. Passordbeskyttet sider er synlige bare til medlemmer som har Access protected pages rolle tildelt i ACL Record Manager. Du finner den i menyen til venstre - knappen med hengelås.
Husk at e-post som du legger inn i ACL Manager må være registrert på Appsco.com (Alle Rotary medlemmer har konto allerede.  Vennligst kontakt support@rotary.no om du trenger påloggingsinfomasjon).

Lansering av Rotary webløsning
23. okt. 2018, 12.00

Lansering av Rotary webløsning
30. okt. 2018, 12.00

Lansering av Rotary webløsning
6. nov. 2018, 12.00