REDIGERINGSVERKTØYET / HVORDAN STARTE REDIGERINGSVERKTØYET? / HVORDAN LEGGE INN TEKST OG BILDER

Hvordan legge inn tekst og bilder?

Denne løsningen er svært enkel i bruk - hovedregelen er at du klikker på området du ønsker å redigere i.
Du vil da aktivere redigering i denne seksjonen og du kan legge inn tekst og bilder gjennom verktøy linje.

I redigerbare felter kan du skrive eller kopiere tekst og justere den etter dine behov. Om du ønsker å kopiere kun tekst kan du bruke Plain Text funksjon - les mer her.

1. For å legge inn bilder, trenger du bare å klikke på bilde-ikonen i verktøylinjen.

2. Du kan enkelt laste opp bilder fra dataen din og lage arkiv ved å klikke eller dra bildet til File Manager. Les mer om justering av bilder for web her

3. Før du laster opp bilder eller dokumenter, kan det være nyttig å lage mapper hvor du kan lagre forskjellige typer filer. For å lage ny mappe klikk på New Directory, skriv inn navn på mappen og klikk Create.

4. Til venstre kan du nå se mappen Bilder f.eks. Når du velger mappen du ønsker å bruker - dobbelt klikk for å komme inn. Du kan laste opp bilder ved å klikke på Drop files here to upload knappen, eller ved å dra filer til File Manager.

5. Ved å klikke på ikonen til høyre kan du endre sortering av filer. Du kan velge å se filer som små bilder eller som liste.

6. For å legge til bildet på nettside, er det bare å markere bildet og klikke på Add. Husk å lagre til slutt.

Var dette uklart? Sende en melding til support@rotary.no