REDIGERINGSVERKTØYET / INNSTILLINGER FOR KONTAKTSKJEMA

Innstillinger for kontaktskjema

Hver Rotary template inneholder et kontaktskjema.

Dersom du har slettet siden, og trenger å opprette en ny kan du gå til "Pages" og lage en ny side med page template "Contact".

1. Gå til Kontakt Oss side i menyen og dra musen over kontaktskjema når du er i redigeringsmodus. Klikk Manage Contact Form.

2. Her kan du skrive inn e-post hvor du ønsker mailene fra kontaktskjemaet tilsendt, hvor kommer e-post fra, sette en annen e-postadresse i BCC og velge Takk side/Thank you page. Når du har valgt dine innstillinger er det bare å klikke Save/Lagre.

3. Hvis du ønsker å bruke Thank You Page, klikker du på rullegardinmeny og velger side som du ønsker å dukke opp når man har sendt en e-post via kontaktskjema. Hvis denne siden ikke er laget allerede, kan du enkelt lage den selv ved å klikke Create Thank You page.

4.  Du kan skrive inn Page Title/Navn og URLen blir automatisk det samme, og du kan velge Page Template - Basic fra rullegardinmeny. Marker Published og klikk Save til slutt for å lagre. Ved å gå til denne siden fra Pages i menyen til venstre kan du lett skrive teksten som du ønsker å dukke opp når man sender en melding via kontaktskjemaet.