HJEMMESIDER / REDIGERING / LEGGE TIL REDAKTØR

Legge til redaktør

Det skal til enhver tid være en i klubben som har tilgang til å redigere hjemmesiden. Dette skal være Web-redaktøren i klubben  ('Web editor'). Dette er en rolle som tildeles i rolle-lista for klubben som finnes i medlemsnett.
Hver klubb kan ha intil 3 redaktører.

CICO er den eneste klubb-rollen som kan tildele redaktør rettigheter til andre i klubben.

Tidligere var redaktør rollen styrt av en liste som finnes under hengelås-ikonet på hjemmesiden. Du kan fremdeles tildele kortvarige rettigheter på denne måten, med de vil bli overskrevet av rettighetene i rollelista ved neste synkronisering (max 24t).

Husk! Alle som får tildelt redaktør rettigheter må ha konto/passord i Appsco.com. Kontoen opprettes automatisk for alle medlemmer, men medlemmet må selv skaffe seg passord.  Se egen beskrivelse.