REDIGERINGSVERKTØYET / LEGGE TIL REDAKTØR

Legge til redaktør

Det vil til enhver tid være en i klubben som har tilgang til å redigere websiden. Dette skal da være CICO i klubben.
Dersom CICO ønsker å dele jobben med flere, eller evt legge til påtroppende CICO så beskrives dette under:

Husk! Alle som får tildelt Admin eller Passordbeskyttetområde tilgang må ha konto i Appsco.com

1. For å legge til redaktør, må du først klikke på hengelås ikonen i menyen til venstre. I Acl Record Manager vindu kan du enkelt legge til nye roller ved å klikke på Add. Du kan også endre eksisterende roller ved å klikke på blyant som på bildet.

2. Når du legger til ny redaktør, må du fylle ut feltene først. Under Issuer står alltid appsco. Role setter du på Admin - ''edit site'' i rullegardinmeny - slik at denne personen også kan administrere webside. Attribute setter du på contact/email og e-posten som brukes for login skriver du under Value. E-post må være en appsco registrert e-post. Til slutt klikker du på Save for å lagre.

3. Hvis du ønsker å gi medlemmer tilgang til passordbeskyttet område, er det bare å velge ''Access protected page''/ROLE_Vip  istedenfor Edit site/Admin.