REDIGERINGSVERKTØYET / LENKE OPP DOKUMENTER

Lenke opp dokumenter

For å kunne lenke opp dokumenter, må du klikke på en redigerbar tekst og markere det du ønsker å lenke.

1. Velg lenke ikonen fra verktøylinjen. Deretter velg funksjonen du ønsker. Du kan lage en lenke til ekster webside, intern lenke, dokument eller e-post adresse.

2. Klikk på Link to document og File Manager vindu dukker opp. Du kan nå laste opp dokumenter som du ønsker å lenke opp. Klikk Add for å legge inn dokumentet. Ønsker du å legge til bilder og forskjellige mapper i File Manager? - Les mer her.
Husk å lagre når du er ferdig.