REDIGERINGSVERKTØYET / MEDLEMSLISTE

Medlemsliste

legge til medlemmer

Om du ønsker å legge til info om medlemmer, må du bruke Members manager. Du kan starte den ved å sette muspekeren over medlemsliste og klikke på knappen til høyre.

1. Medlemsliste kan du tilpasse dine behov ved å klikke på et navn på liste og dra for å plassere. Du kan sette opp medlemmer som aktive og bruke funksjoner under Actions for å legge til info om en medlem eller slette ham/henne fra liste.

2. Ved å klikke på Add members, kan du enkelt legge til nye medlemmer. Du kan laste opp et bilde, skrive inn navn, stilling eller beskrivelse/biografi. Husk å lagre når du er ferdig.

Kategorier

Når du har lagt inn medlemmer kan du lage kategorier og markere hver medlem. Det betyr at du kan bruke medlemsliste på flere forskjellige undersider som Styret, Medlemmer, Komiteer osv.

Klikk Manage members igjen, og så Manage Categories som på bildet.

Deretter klikk Add Category/Legg Til Kategori. Skriv inn navn på kategorien du ønsker å lage og så Save/Lagre. Til slutt klikk Save/Lagre en gang til.

Nå kan du se liste med kategorier til venstre i Members Manager. Høyre klikk på kategori du ønsker å bruke og dra den til medlem du skal markere. Slik kan du markere alle medlemmer som for eksempel Styret, Medlem, Sekretær osv. Til slutt Lagre.

Når medlemmer er markerte, kan du velge hvilken medlem ønsker du å vise på bestemt underside ved å endre kategori for hver side.
Når du er på bestemt side for eksempel Klubben/Styret klikker du på Change Category for å åpne verktøyet.

Velg din kategori (f.eks. Styret) og så Close/Lukke. Nå er kategorien på undersiden endret. Det betyr at kun medlemmer markert med Styret blir synlige på denne undersiden. Det samme kan du gjøre for hver underside med medlemsliste.