MEDLEMSNETT / NYTT MEDLEMSNETT / MEDLEMSPROFIL

Når du logger deg på Medlemsnettet som medlem, kan du redigere din medlemsprofil og oppdatere personliginfo.
Om du har en rolle i klubben eller distriktet, kan du også redigere klubbens profil, registrere fremmøte og lignende.

Hvis du har en rolle i din klubb og ønsker å redigere klubbens profil, gå til Klubber i menyen til venstre eller søk din klubb i søketeltet på toppen. Gå til klubbens profil ved å klikke på navnet til klubben og så klikk Redigere knappen til høyre på toppen. Du blir automatisk sendt til redigerinsmodus.

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, send oss en e-post på support@rotary.no