Kopiering fra gammel løsning


Vi er nå i måned nr. 6 i utrulling av den nye løsningen og har nå oversikt over redigering av websider, utfordringer og løsninger.

Det vi har merket er at mange benyttet vanlig kopier og lim funksjon for å kopiere innholdet fra de gamle websidene. Generelt fungerer den nevnte teknikken delvis når det gjelder vanlig tekst, men når det gjelder bilder er det dessverre ikke noen fast løsning. 

Når det gjelder kopiering av tekst, inneholder løsningen en funksjonalitet som heter ''Plain Text Paste''. Ved å benytte den, kopierer du tekst men uten bilder, lenker og i font som er fastsatt for malen Rotary benytter.

Kopiering av bilder til den nye løsningen krever litt alvorligere arbeid. De som har benyttet vår gamle løsning tidligere, vet allerede at man må først laste opp bilder i File manager (dvs. Image manager) for å kunne benytte dem på websiden. Hvis bildet bare kopieres og limes inn på ny side fra den gamle løsningen, blir den borte når den gamle løsningen blir stengt eller slettet. 

Det betyr at det ikke er en bra løsning å kopiere og lime inn bilder direkte på websiden siden ved sletting av de gamle sidene blir alle filene tapt for godt. Derfor anbefaler vi fil manager for opplasting av alle bildefiler og dokumentasjon som skal benyttes på websiden. Da blir alt lagret og tilgjengelig. Mer om fil- og bildemanager kan leses her.Sosiale lenker

behov for hjelp?

Rotary skal selv håndtere support i egen organisasjon organisert slik: 
1. linje - Cico i din klubb
2. Linje - Dico i ditt distrikt
3. Linje Webmaster
Send en e-post til Webmaster

Les mer


Relevante lenker

Rotary RSS

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...