Nå støtter vi Google AdWords!

Rotary webløsning støtter nå også Google AdWords ved siden av Google Analytics og Stat Counter.

Den nye funksjonaliteten gir deg mulighet å annonsere websiden og klubben globalt eller lokalt. Man kan målrette annonsene i visse land, områder eller byer og nå frem til bestemt målgruppe.

Google AdWords funksjonaliteten finner du i ''Innstillinger'' verktøyet i menyen til venstre. For å aktivere den må man ha registrert konto på Google AdWords og så kopiere koden til bestemt sted på websiden - på den samme måten som med Google Analytics.

Mer om Google AdWords finner du her: https://www.google.no/adwords/