Hva om man benytter flere Appsco.com kontoer

Om du er CICO i din klubb eller DICO i ditt distrikt, benytter du sikkert flere kontoer på Appsco - pesonlig medlems konto og klubbens eller distriktets konto. Her kan du lese mer om det.

Flere medlemmer benytter flere kontoer på Appsco.com. Av og til er det nødvendig å bytte fra en til en annen konto. Det kan skje at din nettleser husker pålogging for den første kontoen du benyttet for å redigere websiden, så når du logger deg på med andre kontoen, når du ikke redigeringsverktøyet på den andre.

Den enkleste måte å være sikker på at du er logget av alle dine kontoene er å slette cache eller historie fra din nettleser  etter det.

Det som vi også anbefaler er å logge deg fra både Appsco.com

og fra www.mysiteshop.com - hvor webside og redigerinsgverktøyet ligger. Du kan enkelt skrive
http:// klubbnavn.mysiteshop.com/logout  eller klikke logout knappen i menyen på toppen.