REDIGERINGSVERKTØYET / NORSK TIDSFORMAT

NORSK TIDSFORMAT

Webløsningen benytter både engelsk og norsk som systemspråk. Det betyr at du kan endre språket og dermed endre også tidsformat.
Om tidsformat på din nettside inneholder AM/PM og måneder i kalenderen og nyheter står på engelsk, betyr det at du ikke har endret språket i Innstillinger verktøy.

Du kan enkelt endre det ved å gå til innstillinger knappen - et tannhjul ikon, klikke Site Settings knappen og endre språket til norsk.

Husk å lagre til slutt. Hvis du går tilbake til Hjem side og nyheter, eller Klubbkalender side, kan du se norsk tidsformat.

Har du spørsmål? Kontakt Rotary support på support@rotary.no

Lansering av Rotary webløsning
23. okt. 2018, 12.00

Lansering av Rotary webløsning
30. okt. 2018, 12.00

Lansering av Rotary webløsning
6. nov. 2018, 12.00