NYE WEBSIDER / PASSORD OG TRYGGHET

PASSORD OG TRYGGHET

Det er veldig viktig å være klar over at ved å være forsiktig med sitt eget passord, beskyttes ikke bare websiden eller e-post,
men også andre som benytter den samme løsningen. Rotary e-post, webside og medlemsnett er knyttet til hverandre og ved å
beskytte en e-post konto eller websides påloggingsinfo, bevarer man også hele systemet. Her finner du råd og tips som kan hjelpe deg
med å beskytte passordet på en riktig måte og gjøre din e-post og webside tryggere.

1. Alltid pass på å ha et godt passord for din e-post konto, det må være både store og små bokstaver, tall, tegn, og det er bra om du unngår begreper som passord, ditt navn, etternavn osv. Hvis du glemmer ditt passord og må lage et nytt  så vil du få en e-post med lenke for å lage et nytt passord. Derfor må du også være trygg på at ingen andre har tilgang til din e-post.

2. Passord skal også inneholde store og små bokstaver, tall og tegn og minst 8 tegn til sammen, det er bra om den er forskjellig fra e-post passordet.

3. Prøv alltid å huske ditt passord eller bevare det på en trygg plass. Ikke oppgi ditt passord til andre, og ikke bruk det samme passordet for andre websider, spesielt om det er nettsteder som kanskje ikke er trygge, f.eks online salg, nyhetsbrev, sosiale medier osv.)

4. Vi anbefaler at passordet endres av og til.