HJEMMESIDER / REDIGERING / REFERAT

Referat

Her kan du lese om hvordan legge inn referat artikler på den enkleste måte. 

Legg inn referat artikkel

Gå til Pages/Sider og klikk ''Legg til Side'' knappen. Skriv sidetitel som for eksempel ''Referat'' og velg News/Nyheter Sidemal. Side må være publisert. Husk å lagre til slutt. 


Når underside er lagt inn, gå til nyheter verktøy ved å klikke den første knappen i menyen til venstre. Du kan lage referat på den samme måten som nyheter. Klikk Add new/Legg til ny knappen. 


Skriv inn titel og ingress og husk å sette opp Publisert fra og Aktiv til datoer. Du kan også laste opp et bilde. Husk at det kun er ingress/beskrivelse, selve artikkelen kan du redigere med mer tekst og flere bilder. Klikk lagre til slutt. 


Kategorier

Når artikler er lagt inn, må du markere dem med en kategori slik at alle artiklene markert med samme kategori blir synlig på samme underside. For å markere artikkelen, er det bare å klikke på bestemt kategori til venstre og så bare dra den til bestemt artikkel til høyre og plassere under Category Name. 
Om du ikke har bestemt kategori allerede, kan du lage den ved å klikke Manage Categories. Når artiklene er markerte med bestemt kategori, må du sette opp samme kategori på Referat underside. Du kan plassere Referat underside i menylinje på et sted du velger selv. På undersiden ser du flere artikler listet opp og for å ha kun referat-artikler på lista må du endre kategori. Change Category/Endre Kategori knappen finner du ved å dra muspekeren over artikler. 


Sett kategori på Referat (eller en annen kategori du trenger). Hvis du ikke har kategorien allerede, kan du lett lage den ved å bruke Manage Categories knappen. 


Klikk Refresh knappen og gå tibake til Referat underside. Nå er kun artikler markert med Referat kategori synlige. For å redigere artikler, kan du klikke på titelen.


I selve artikkelen kan du skrive tekst eller legge inn bilder. Husk å lagre til slutt. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, vennligst kontakt support@rotary.no

Sosiale lenker

behov for hjelp?

Rotary skal selv håndtere support i egen organisasjon organisert slik: 
1. linje - Cico i din klubb
2. Linje - Dico i ditt distrikt
3. Linje Webmaster
Send en e-post til Webmaster

Les mer


Relevante lenker

Rotary RSS

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...