MEDLEMSNETT / NYTT MEDLEMSNETT / REGISTRERE FREMMØTE

REGISTRERE FREMMØTE

1) Start Rotary medlemsnett fra min side

2) Trykk på klubber i venstremenyen

3) Din klubb vises automatisk. Trykk på blyant iconet helt til høyre.

4) Trykk på møter og så fremmøte. Dersom undermenyen ikke vises, prøv å oppgradere nettleseren til nyeste versjon.

5) Registrer fremmøte rad for rad. Alle endringene lagres direkte uten behov for å trykke på lagre knapp.
     Trykk på forrige uke dersom du skal registrere fremmøte på et tidligere møte.