REDIGERINGSVERKTØYET / RELEVANTE LENKER OG SIDEMENY

rELEVANTE LENKER OG SIDEMENY

Rotary malen inneholder flere menyer. En av disse er sidemeny med relevante lenker.
Denne menyen redigeres på den samme måte som vanlig toppmeny. Du kan sette vanlige undersiden i menyen men også kun lenker til andre websider eller dokumenter.

1. Ved å dra musen over menyen får du redigeringsknappen. I Meny Manager kan du legge til sider som er laget på forhånd i Pages Manager, eller legge til menyenhet som er lenke til en annen webside. For å gjøre dette må du klikke på Resource Link og dra den til høyre for å plassere den i menyen.

2. Skriv inn navn på menyhenhet og URL-en (alltid med http://). Du kan også bruke Link to external Web Page eller Link to Document knappene om du ønsker å knytte menyenhet til en annen webside eller til et dokument. Klikk Save.

3. For å endre menyhenheter bruk Edit knappen. Husk å lagre når du er ferdig.

4. Helt nederst på nettside finner du også flere menyer. Hver av dem redigeres på den samme måten som hoved- eller sidemeny.