E-POSTLØSNING / SPAM ELLER SØPLE-EPOST

Spam / Søple-epost

E-post er en fantastisk kanal for kommunikasjon, men som med alle fine muligheter finnes det også ulemper. Mange opplever å få spam eller søplepost inn i sin e-postboks. Dette skal helst ikke skje, men senderne benytter stadige nye metoder og ingen systemer vil noen gang kunne fjerne 100% av all spam. Vår systemer slipper også igjennom noe spam, men faktisk viser det seg at mer enn 70 % av all e-post som sendes er e-post, så om du får noe spam så er svært mye spam likevel allerede fjernet.

Viktig: Dersom du benytter e-post adressen for å få tilgang, abonnere på nyheter etc vil du øke sjansen for at du får spam svært mye.

I din e-post klient (Outlook eller andre, og også i din webmail vil du finne en mulighet til å markere gjenværende spam som søplepost slik at det ikke gjentar seg. Om du passer på å benytte denne funksjonen vil du over tid kunne minimere spam til en nivå de fleste kan akseptere.

Hvordan merke e-post som spam i webmail?

1. Finn e-posten du ønsker å markere som spam
2. Høyreklikk på datamusen
3. Velg "Marker som spam" - de bildet under

Hvordan markere e-post som spam i Outlook?
1. Finn e-posten du ønsker å markere som spam
2. Høyreklikk på datamusen
3. Velg "Marker som spam" - de bildet under

Lansering av Rotary webløsning
23. okt. 2018, 12.00

Lansering av Rotary webløsning
30. okt. 2018, 12.00

Lansering av Rotary webløsning
6. nov. 2018, 12.00