REDIGERINGSVERKTØYET / STATCOUNTER

Hvordan sette opp statcounter

Rotary template støtter StatCounter så du kan lett sette den opp å følge trafikk på websiden.

1. Gå til Statcounter webside og logg på din/klubbens konto eller lag ny som på bildet nr. 1.

2. Neste må du registrere din webside - det er det de kaller for Project i Statcounter. Du bare trenger å skrive inn http://klubbnavn.rotary.no, under Project Title for eksempel Klubbnavn Rotary, og velge landet og tidssone. Du kan endre farge og velge størrelse på telleren som skal stå på webside eller du kan skjule telleren. Du kan også velge om du ønsker å få rapporter - hvor ofte og på hvilken e-post.

3. Når du lagrer informasjon om websiden, får du koden som du skal kopiere til websiden. Under ''Insert Snippet'' får du et vindu med koden. Velg Basic som på bildet og kopier alt til webside Statcounter funksjonaliteten.

4. Statcounter funksjonaliteten finner du i menyen til venstre under Generelle Instillinger. Klikk knappen med tannhjul og så StatCounter. I feltet til høyre lim inn StatCounter koden. Husk å lagre til slutt.

Har du spørsmål? Send oss en e-post på support@rotary.no