Glemt passord

Om du har glemt passordet så kan du følge denne lenken for å resette det

1) Skriv inn din personlige e-post adresse som er registrert i medlemsnett og trykk reset.
      Dersom du ikke husker e-post adressen, ta kontakt med CICO/sekretær i din klubb eller DICO i ditt distrikt.

2) Du vil få følgende melding frem på skjermen. En e-post blir sendt til deg (kan ta opp til 1 time).

3) Når du mottar e-posten fra Appsco trykker du på Reset password knappen i e-posten.
      Dersom du ikke mottar e-posten innen 2 timer er det muligens ikke opprettet en brukerkonto til deg.
       Du kan opprette en ny brukerkonto ved å følge denne lenken.

4) Skriv inn ønsket passord likt i begge feltene og trykk submit.
     Merk at passordet må være på minst 8 tegn og skal inneholde
     minst en liten og en stor bokstav.