MIN SIDE

Alle Rotary medlemmer har fått egen konto - ''Min Side''. På ''Min Side finner du alle Rotary lenker samt andre tjenester du benytter på web. Du logger deg på her: https://appsco.com/login og kommer direkte til Min Side Dashboard hvor du finner bokmerker for klubbens webside, distriktets webside, NORFO webside, lenken til Rotary tidskrift og medlemsnett/matrikkel.
Følg denne lenken dersom du har problemer med å logge inn.

Gjennom denne webløsningen vil du kunne få tilgang til Rotary websider og forskjellige webtjenester og apper samtidig.

Slik fungerer det:
Klikk Rotary Medlemsnett bokmerke. Du blir videresendt direkte til Medlemsnettet - det tar  kun ett klikk - du er allerede pålogget.