REDIGERINGSVERKTØYET / KALENDER

Kalender manager

Hver Rotary template inneholder kalender funksjonalitet hvor man kan registrere hendelser og møter.

1. For å legge til ny hendelse dra musen over kalender og klikk Edit Calendar når det dukker opp.

2. I Calendar Manager klikk ''Add New Event'' for å legge til ny hendelse.

3. Her kan du skrive inn dato og tid, beskrivelse og hvis du ønsker å registrere hendelser som foregår for eksempel hver uke kan du skrive 7 under ''Repeat Interval'' og velge ''Days'' slik at samme hendelsen blir registrert for hver uke samme tid. Når du er ferdig klikk Save.

4. Om du ønsker å endre eller slette eksisterende hendelse, er det bare å klikke på knappen til høyre som på bildet og så Close.

5. Når du legger til aktiviteter blir de neste tre opplistet under kalender.

6. Liste over alle aktiviteter kan du se på Møter/Klubbkalender undersider i menyen eller ved å klikke Les mer knappen under kalender. Der finner du en liste og du kan selv velge hvilken periode du ønsker å se.