MY ROTARY / ROTARY CLUB CENTRAL

I My Rotary finner distriktet og klubbenes tillitsvalgte svar på det meste.
Club Central er en del av dette verktøyet og det er her klubbene og distriktet legger inn sine mål og planer, følger dem opp, og tar ut rapporter som de har bruk for.

Det finnes flust av brukerveiledninger, de fleste både på svensk og engelsk tekst.

- Hvordan få tilgang til Club Central

Du må først logge deg inn i Rotary International og der komme deg til My Rotary.

Når du er kommet inn etter "Sign in" er det mange veier man kan velge for å komme fram til Club Central og Goal Centre, her er en av dem:

Klikk eller "stryk" markør over valgene som vist i dette skjermbildet:

-

Hvordan sette opp OG/ELLER RAPPORTERE OPPNÅELSE AV mål i Club Central

Vær oppmerksom på at  det KUN er neste års presidenter, sekretærer og Executive Secretary som kan legge inn mål i Club Central for det kommende klubb året 2023-24.  Det betyr altså at de må være meldt inn i Medlemsnett under neste års tillitsvalgte.

Nedenfor finnes  norsk brukerveiledning for innlegging og arbeid med GOALS/målsettinger i Club Central, men her finner du den engelske bruksanvisningen.

For å legge inn målene i GOAL CENTRE i Club Central, benyttes følgende:

På skjermbilet nedenfor ser du hvordan du velger mål og verdi for målet som du vil ha for neste Rotaryår

HVORDan rapportere mål underveis

På slutten av Rotaryåret skal klubben  rapportere hva som klubben har oppnådd i forhold til de mål man satte tidligere (vanligvis i starten av) inneværende Rotaryår. Da følger man samme prosedyre som ovenfor, men velger altså ikke neste år, men inneværende Rotaryår, velger EDIT og setter inn oppnådd verdi for valgt mål.