HJEMMESIDE, WEBSIDE / OPPRETTE/REDIGERE / ROTARY NYHETER (RSS)

Rotary Nyheter - RSS feed

Rotary websidemal støtter RSS nyheter i tre nivåer. RSS nyheter finner man i sidemeny til venstre under kalender funksjonaliteten og Relevante lenker meny. RSS funksjonalitet på klubbsidene inneholder:

1. Nyheter fra Rotary International - Rotary RSS
2. Nyheter fra Rotary Norge
3. Nyheter fra Distrikt

For å sette opp RSS for Rotary i Norge eller  distrikt, start opp redigeringsmodus på websiden. Mens du er i redigeringsmodus dra musepekeren over 2. nivå på RSS og du vil se ''Manage RSS'' knappen. Klikk der for å starte verktøyet som på bildet under.

For å sette opp RSS for nyheter fra Norfo eller Distriktet må du kopiere tilsvarende lenken i det første feltet som heter ''RSS Feed Url''.
Du finner URL for Rotary Norge nyheter under:

Nyheter fra Norfo:
http://rotary.no/rss-reader/rss.xml

Kopier og lim inn lenken i feltet som på bildet under. I feltet ''Number of entries'' skriv antall nyheter som du ønsker å vise i RSS. Vanligvis er det 4 nyheter. Klikk Save/Lagre for å lagre endringene.

For å kunne se RSS nyheter, må du oppdatere siden. Du kan bruke F5 knappen på tastatur eller bare oppdatere siden i nettleseren.
Du vil se nyheter listet opp under titelen. For å sette opp nyheter fra distriktet, klikk ''Manage RSS'' på 3.nivået.

På den samme måten som for nyheter fra Norfo, må du sette opp URLen i verktøyet . Du finner liste med URLer for Distriktene under:

Distrikt 2250
http://d2250.rotary.no/rss-reader/rss.xml

Distrikt 2260
http://d2260.rotary.no/rss-reader/rss.xml

Distrikt 2275
http://d2275.rotary.no/rss-reader/rss.xml

Distrikt 2290
http://d2290.rotary.no/rss-reader/rss.xml

Distrikt 2305
http://d2305.rotary.no/rss-reader/rss.xml

Distrikt 2310
http://d2310.rotary.no/rss-reader/rss.xml

Du kan kopiere og lime inn lenken for ditt distrikt, sett antall nyheter på 4 og klikk Save/Lagre for å lagre endringene. Oppdater siden for å kunne se nyheter. Titlene for RSS feed er redigerbare slik at du kan endre titlene til:

Nyheter fra Norfo

og

Nyheter fra Distriktet

Klikk på RSS tittel som du ønsker å redigere og skriv inn teksten. Husk  å lagre til slutt som på bildet under.

Distriktsidene inneholder RSS nyheter fra Rotary International og RSS nyheter fra Norfo og setter opp kun URL for Rotary Norge.

Var dette uklart? Send en melding til support@rotary.no